Monday, April 4, 2011

Setelah Menyepi Begitu Lama~

Setelah menyepi begitu lama dari menjenguk blog Mira ini, Mira kembali ke sini...
Walaupun dari luaran, semua orang rasa Mira dah okay dan recover dari kehilangan arwah, tapi perasaan sakit di hati tiap kali Mira terbayangkan arwah, tidak ada orang yang dapat memahami...

Mira cuba untuk tidak menceritakan perkara silam yang hanya akan membuat Mira terus berkabung dan berasa sedih... Kita harus menuju ke hadapan dengan menanam satu semangat yang baru, bukan? Mira rasa, arwah pun tidak ingit melihat ibunya sentiasa menitiskan air mata, kan?

Abang dan Mira telah bercadang untuk berusaha mendapatkan adik baru untuk Yaya, yang Mira rasa, Yaya perlukan seorang adik untuk membesar bersama-sama dengan dia... Kesian tengok Yaya lepas arwah meninggal, sebab dah kehilangan adik kesayangan dia dan juga teman main dia.

Mira harap, semua kawan-kawan akan doakan agar Mira dan family akan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah, yang dipinjam kepada kami dengan lebih lama....

Nanti kalau dah ada berita gembira, Mira share di sini, k?

2 comments:

  1. salam...sedih terusssss walaupun tak tahu adik meninggal sebab apa..tapi yang penting kita doa kan arwah bahagia disana..
    harap mira tabah walau apa keadaan sekalipun..
    tak sanggup rasanya membayangkan apatah lagi mengalami sendiri..^_^:

    ReplyDelete
  2. ayu : thanks.. kehilangan adik bagaikan satu parut yg akan kekal dalam hati mira.. but then, sesedih mana sekali pun, kita tetap kena melihat ke hadapan dan merancang untuk yg terbaik, kan?

    ReplyDelete