Tuesday, July 21, 2009

Khairiah - Dah pandai berjalan dah kakak!!

video

Kakak Khairiah dah pandai berjalan~ Walaupun Tok Ayah kata, dia jalan macam penguin~~

Hahahaha! Sekarang nie, kerja Mira & hubby tiap tiap hari ialah kejar Khairiah dari belakang~ takut entah aper yang dicapai oleh dia~~

Thursday, July 16, 2009

Sekitar Majlis Perkahwinan Lisa - Ady









Genap 5hb Julai 2009, Lisa adikku di office lama telah selamat "naik pangkat" jadi isteri orang... Memang cantik sangat Lisa hari tu~ Almost tak cam muka dia sebab lawa sangat berbanding ngan dia masa kat office (kalo nak tahu muka Lisa yg simple, sila gi blog Nurul)...

Di sini, mira doakan agar perkahwinan Lisa-Ady, kekal bukan sahaj hingga ke anak cucu, but biarlah sampai ke akhir hayat.. Amin....